Ketenpartners

Ambulante Zorg Twente werkt samen met ketenpartners als er een maatschappelijk doel wordt gediend of voordelen oplevert voor onze cliënten. Expertise uitwisseling kan hier ook onderdeel van uitmaken.

Obifit outdoor sportcentrum

Ambulante Zorg Twente wil verder kijken dan het geven van begeleiding en ondersteuning bij het sociale leven. Wij willen ook graag de gezondheid van onze cliënten bevorderen door middel van sport. De buitensport is momenteel erg populair en daarom hebben wij Sportcentrum Obifit te Almelo benaderd om voor onze cliënten outdoor sporten te organiseren. Denk bijvoorbeeld aan bootcamp, een outdoor hindernisbaan of het hippe obstacle running. Obifit heeft speciale programma's voor onze doelgroep samengesteld waarbij er rekening is gehouden met eventuele beperkingen. Het buitensport programma kan ook per individu worden aangepast. De sportinstructeur heeft ruime ervaring met onze doelgroep en jouw ambulant begeleider is er ook altijd bij. Neem hier een kijkje op hun website.

Prosoc Almelo

In september 2014 is Prosoc Almelo als eerste binnen de sport van start gegaan met het verzorgen van passend voetbal voor kinderen die vallen binnen het autistisch spectrum en vaak om die reden geen aansluiting kunnen vinden bij reguliere voetbalverenigingen. Prosoc Almelo werkt daarbij samen met de ouders of verzorgers. Prosoc is genomineerd voor de Sportstimuleringsprijs 2014 en 2015 Almelo van het Sportbedrijf Almelo. Ambulante Zorg Twente en Prosoc Almelo beoogt met de samenwerking een wisselwerking te realiseren tussen het verlenen van hulp aan kinderen met autisme en het stimuleren van deelname aan het aangepast sporten. Wij brengen het aangepast sporten actief onder de aandacht bij onze doelgroep. Wil je alvast een kijkje nemen op hun website? Klik dan hier.

Stoer Bracelets

STOER BRACELETS  is een kleinschalige onderneming dat geweldig gave armbanden maakt. De paracord armbanden van STOER BRACELETS worden maatschappelijk verantwoord handgemaakt geproduceerd door een groep mensen met een licht verstandelijke beperking. Deze zijn werkzaam in een dagbesteding. Er wordt behandeling en begeleiding aangeboden aan (jong)volwassenen met bijkomende problematiek. Ook jij kan hier terecht om dagbesteding te doen. Wil je meer weten over deze sieradenlijn? Kijk op  www.stoerbracelets.com.

 

Cliënt staat centraal

De hulpvraag van jou als cliënt staat altijd centraal.

Transparant in Zorg

Wij zijn transparant in alles wat wij voor of namens jou doen.

Professionele zorg

Gediplomeerde hulpverleners met ruime ervaring binnen de zorg.